Aanbod

De stichting Wij | Allemaal heeft haar inloophuis aan de Burgemeester D. Kooijmanweg 11-13 in Purmerend en staat open voor een ieder die, direct of indirect, te maken heeft met kanker. Open voor een ieder die achterblijft na verlies en een plekje zoekt om dat te verwerken. Open om je verhaal te delen. Naast ontmoetingsplek is het ook een centrum waar begeleiding en tal van therapieën worden gegeven gericht op het verbeteren en ondersteunen van de lichamelijke en mentale conditie. Met als doel de kracht en weerbaarheid te vergroten en de controle over het leven weer terug te krijgen, in welke vorm of op wel niveau dan ook. En, mocht er uitbehandeld zijn, de acceptatie.

Laat je eens verwennen in onze schoonheidssalon of doe eens mee met een ontspannende yogales. Je bent van harte welkom!

Kanker verandert je leven ingrijpend. De ziekte en de behandeling kunnen gepaard gaan met gevoelens van eenzaamheid, verdriet, woede of onmacht. Creatief bezig zijn kan helpen deze emoties te uiten en te verwerken, juist als het moeilijk is om erover te praten. Er zijn verschillende creatieve uitingsvormen waaruit een ieder kan kiezen wat het beste bij hem of haar past.

Onder leiding van onze getalenteerde kunstenaars uit de omgeving, kunt u uw eigen creatieve kant ontdekken.

Naast de lichamelijke strijd heb je als kankerpatiënt ook emotioneel veel te verwerken. Binnen Wij | allemaal is er altijd een luisterend oor of opbeurend woordje van een vrijwilliger of andere gasten.