Dag: 2e maandag van de maand
Tijd: 19:30-20:30 uur

Zou jij het fijn vinden om je helemaal in balans te voelen? Er gebeurt zo veel in jouw leven op dit moment! Om je ondanks alles toch ‘lekker in je vel’ en ‘fit’ te voelen is een verantwoorde leefstijl essentieel.

Wat is dat eigenlijk een verantwoorde leefstijl?
Een verantwoorde en gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je als persoon goed in je vel komt te zitten, zowel geestelijk als lichamelijk, en kan zelfs (chronische) ziektes helpen voorkomen. Een gezond leefpatroon bestaat niet alleen uit goed eten en bewegen. Ook een balans tussen werk, privé, sociaal en maatschappelijk. Een balans dus tussen inspanning en ontspanning, waarbij een goede nachtrust heel essentieel is.

Iedereen weet natuurlijk wel dat gezond en evenwichtig eten en voldoende bewegen en ontspannen belangrijk zijn maar niet iedereen is hetzelfde. Iedereen is anders, dus jij ook! En dat vergt een persoonlijke aanpak.

Bij een verantwoorde gezonde leefstijl en vitaliteit gaat het om de totale balans van jouw innerlijke, jouw sociaal-emotionele, jouw mentale, jouw fysieke en jouw motiverende kracht. Ben je volledig in balans dan ga je vol energie door het leven. Is er onbalans dan is het goed om te kijken waardoor deze ontstaan is. Soms is het totaal iets anders dan je denkt. Daarom is het goed om te luisteren naar jouw lichaam. Jouw lichaam geeft continu signalen af. Als je deze op haar juiste waarde kan inschatten zal je sneller merken wat er mis is. Door een ziekte zoals kanker zal je jouw klachten meestal hieraan toeschrijven, maar in de meeste gevallen ligt de oorzaak ergens anders. Herkennen van de symptomen helpt je jouw leven gezonder en vitaler in te richten, waardoor jouw leven een stuk aangenamer zal worden.

De coach komt graag met jou in gesprek om je bewust te laten worden van wat jouw lichaam jou biedt, hoe je meer energie kunt krijgen, beter kunt slapen, ontspannen en bewegen, kunt omgaan stress en emoties, hoe je een gezond voedingspatroon kunt hanteren, kortom hoe je lekkerder in jouw vel kunt komen.

En als je het leuk vindt gaan jullie met goed weer lekker naar buiten en word je tijdens het wandelen gecoacht.

Ben je geïnteresseerd maak dit dan kenbaar bij een van de gastvrouwen van Wij | Allemaal zodat zij het in mijn agenda kan zetten.