Budgetcoach en nabestaandenconsulent

conny blokkerPer 1 oktober 2016 komt Conny Blokker ons team van behandelaars versterken.

Conny Blokker:
Het is altijd mijn drijfveer geweest om mensen te helpen bij het op orde brengen van de financiële administratie. De voldoening en het resultaat waren voor mij aanleiding om hier mijn werk van te maken. Ik werk in de regio Purmerend en omgeving en doe dit met veel plezier. Mijn persoonlijke kenmerken zijn enthousiast, positief, daadkrachtig, gedreven, planmatig en resultaatgericht. Een persoonlijke benadering, respect en vertrouwen zijn de basis voor een goede samenwerking.

Voor het Inloophuis Wij | allemaal ben ik 2 x per maand beschikbaar (zonder kosten) op de vrijdag van 10.00 uur tot 11.00 uur voor vragen over budgetplanning en de praktisch advies over het opstellen van een persoonlijk memorandum. Afspraak maken kan via het inloophuis, maar je kunt ook geheel vrijblijvend langskomen tijdens de open inloop. Kijk voor de data in de agenda.

Zie mijn folder voor meer informatie of kijk op de website

cb coaching

Dit bericht is geplaatst in aanbod, psychosociale begeleiding. Bookmark de permalink.