Budgetcoach en nabestaandenconsulent

conny blokker

Wie is Conny Blokker
Het is altijd een drijfveer geweest om mensen te helpen bij het op orde brengen van de financiële administratie. De voldoening en het resultaat waren voor mij aanleiding om hier mijn werk van te maken. Ik werk in de regio Purmerend en omgeving ook als gecertificeerd budgetcoach en doe dit met veel plezier. Mijn persoonlijke kenmerken zijn enthousiast, positief, daadkrachtig, gedreven, planmatig en resultaatgericht. Een persoonlijke benadering, respect en vertrouwen zijn de basis voor een goede samenwerking.

Open inloop vragen uur
Voor het inloophuis Wij | allemaal ben ik 2 x per maand beschikbaar (zonder kosten) voor vragen over budgetplanning en de praktisch advies over het opstellen van een persoonlijk memorandum.

Wat is een Persoonlijk Memorandum
Dit is een naslagwerk met de relevante informatie van de thuisadministratie, verzameld in één document. Het bevat alle informatie die nabestaanden nodig hebben na overlijden, zoals: financiële zaken, woning, verzekeringen, lidmaatschappen, vaste woonlasten en digitale wachtwoorden, wensen met betrekking tot een uitvaart, verwijzing naar notaris in verband met testament of codicil en andere specifieke wensen.

Op welke dagen kunt u langskomen?
Ik ben om de 2 weken op vrijdag van 10.00 uur tot 11.00 uur aanwezig. Afspraak maken kan via de gastvrouwen, maar u kunt ook geheel vrijblijvend langskomen.

De koffie staat altijd klaar, u bent van harte welkom. Kijk voor de data in de agenda.

Meer informatie of persoonlijk contact 06-27267324 | www.connyblokker.nl

cb coaching

Dit bericht is geplaatst in aanbod, psychosociale begeleiding. Bookmark de permalink.