Nieuws

Op dinsdag 12 December is het Inloophuis Wij | Allemaal wegens omstandigheden gesloten.

Alle activiteiten komen voor deze dag te vervallen, muv. Mindfullnesscursus. 


We horen het allemaal zo regelmatig: wat gebeurt er nou precies in de IPSO (inloop)huizen? en welke mensen komen er dan? We kunnen en gaan het natuurlijk nog heel vaak uitleggen, maar beelden zeggen meer dan woorden. Daarom heeft IPSO dit filmpje laten maken, onder regie van Nel Kleverlaan. 

IPSO vindt dat deze minidocumentaire mooi laat zien wat er allemaal voor goeds en moois gebeurt achter de deuren van de bijna 80 IPSO (inloop)huizen verspreid door heel Nederland.

Klik hier voor de minidocumentaire: https://www.youtube.com/watch?v=HWLbZaIdpfE 

Nieuwe gezichten bij Inloophuis Wij-Allemaal

Per 1 januari 2018 is Wendy Kok de opvolger van Renata Willems bij het inloophuis Wij-Allemaal.

wendy vierkant

Wendy krijgt als hoofdcoördinator de dagelijkse leiding bij het inloophuis. Geoffrey Nijenhuis, voorzitter van het bestuur, zegt hierover: “Eind vorig jaar gaf Renata Willems te kennen dat zij na 6 jaar tomeloze inzet ging stoppen bij Wij-Allemaal. Dat was voor iedereen best even slikken, want Renata was echt het gezicht van Wij-Allemaal. Het bestuur heeft vervolgens snel gehandeld door te kiezen voor een opvolgster die het inloophuis al bijzonder goed kent, die de vele vrijwilligers en gasten goed kent en die heel goed weet hoe de dagelijkse gang van zaken loopt. Het bestuur is dan ook blij dat Wendy Kok het stokje wil overnemen”.

Bestuurlijk gezien was het jaar 2017 ook een jaar van veranderingen. Eind vorig jaar trad Paul van de Vijver toe tot het bestuur. Paul is een voormalig huisarts uit Purmerend en versterkt het bestuur met zijn medische kennis en grote netwerk in de medische wereld. Eerder dit jaar trad Co Boots tot het bestuur toe als penningmeester. Co is accountant en heeft jarenlang een accountantskantoor in Purmerend gehad. Geoffrey Nijenhuis trad ook in 2017 toe tot het bestuur. Geoffrey, oud-wethouder van de gemeente Purmerend, nam de voorzittersrol voor zijn rekening. Secretaris Nathalie Kool is al langer actief in het bestuur. Zij is oedeem- en oncologiefysiotherapeut en actief als behandelaar in het inloophuis.

 

Terugblik op ...

20 januari bijeenkomst OOK