Nieuws

Op dinsdag 12 December is het Inloophuis Wij | Allemaal wegens omstandigheden gesloten.

Alle activiteiten komen voor deze dag te vervallen, muv. Mindfullnesscursus. 


We horen het allemaal zo regelmatig: wat gebeurt er nou precies in de IPSO (inloop)huizen? en welke mensen komen er dan? We kunnen en gaan het natuurlijk nog heel vaak uitleggen, maar beelden zeggen meer dan woorden. Daarom heeft IPSO dit filmpje laten maken, onder regie van Nel Kleverlaan. 

IPSO vindt dat deze minidocumentaire mooi laat zien wat er allemaal voor goeds en moois gebeurt achter de deuren van de bijna 80 IPSO (inloop)huizen verspreid door heel Nederland.

Klik hier voor de minidocumentaire: https://www.youtube.com/watch?v=HWLbZaIdpfE 

Verwachte activiteiten inloophuis Wij | Allemaal

Elk straatje begint met een (Marije)huisje 

Op woensdag 24 oktober wordt de workshop huisje van sloophout georganiseerd. De opbrengst van deze workshop is voor het Inloophuis. Aanmelden kan vanaf 26 september en vol=vol. 

 

Lezing over het belang van luisteren.

Stichting OOK (Ouders Overleden Kind) organiseert samen met inloophuis Wij | Allemaal een lezing van Marinus van den Berg (auteur rouw overleden kind).

De zaal van het Inloophuis aan de Burg. Kooimanweg 11-13 gaat open om 13:30 uur en de lezing begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Marinus heeft vele boeken over rouw geschreven, waaronder in 2016, samen met Daan Westerink: “Noem mijn naam. Leven met de dood van je kind”. Hij geeft inzicht in wat er gebeurt, als je kind overlijdt. Hij legt de nadruk op het belang van luisteren bij het ondersteunen van rouwende mensen. Er is ook gelegenheid om met hem in gesprek te gaan. U kunt een foto van uw kind meenemen en die op de aandachtstafel zetten.

Aanmelden wordt op prijs gesteld bij Ries de Winter, OOK (Ouders Overleden Kind)-coördinator via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. OOK is gevestigd in Bussum.

 

 

wij beeldmerk

 

Onder de aandacht...

19 september Er werd weer een gezellige eetavond bij Wij | Allemaal gehouden. Samen eten, mooie gesprekken en heerlijke roti ! Twee bezoeksters van het inloophuis hebben uren in de keuken gestaan om een heerlijke maaltijd te verzorgen voor onze gasten. 

17 september Dankzij de donaties van de Kitty’s Walk &Talk is er onder andere een mooie salontafel aangeschaft. Ruimte en gezelligheid maakt ons huis laagdrempelig voor onze bezoekers. Wij | Allemaal is dankbaar!

 

Terugblik op ...

Archief Nieuwsflits

07 juli Was de dag van de Kitty's Walk&Talk. Een gezellig en geslaagd evenement met een prachtige opbrengst!

28 juni Benefietdiner bij Kriti georganiseerd door Rianne  

16 Juni DE ZOMERFAIR 2018 met Foto's van de Fair.

26 & 27 mei Marathon Squash & Fitness in Purmerend 

17 mei Donatie DESKO kantoormeubelen DESKO kantoormeubelen 

14 mei Prachtige inloopmat van Forbo uit Krommenie 

02 mei Voorraad koekjes van Renata Willems

01 mei Opbrengst Kerstbomen Actie Lions Club Purmerend

25 april Eetclub Wij | Allemaal met Mexicaanse Maaltijd

06 april Nieuwe gezichten

01 en 02 april Een wereld zonder mannen

10 maart NL Doet!

20 januari Bijeenkomst OOK