Diep ontspannende massages op de maandagochtend

Mirjam van der Zee
Dat ik per 1 oktober elke maandagochtend massages mag geven in het inloophuis Wij-Allemaal, ervaar ik als een eer. Zo’n 15 jaar alweer heb ik een praktijk in voetreflexologie, massage, pedicure en meditatie. Sinds dit jaar maak ik ook online programma’s: met mijn Slaap Optimaal methode help ik mensen met chronische slaapproblemen om weer goed te slapen. Mijn massageopleiding begon lang geleden in een ayurvedisch ziekenhuis in Chiang Mai, Thailand – het begin van een boeiend en diepgaand avontuur… Dus wilt u een diep ontspannende massage ontvangen? Toegespitst op uw individuele situatie? Regel een afspraak op de maandagmorgen met een van de gastvrouwen van het Inloophuis.
mirjamvanderzee

Dit bericht is geplaatst in aanbod, fysieke begeleiding. Bookmark de permalink.