Advies over gezonde voeding en leefstijl (op afspraak)

gezond-eten-1Het is inmiddels voor iedereen wel bekend: voeding en leefstijl hebben een grote invloed op onze gezondheid, herstel en gevoel van welzijn. Maar wat is gezonde voeding eigenlijk, en welke leefstijl past bij jou?

Er is heel veel, soms tegenstrijdige, informatie over dit onderwerp. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en kun je wel wat hulp gebruiken om het juiste pad te vinden.

Samen met jou kan ik kijken naar wat voor jou persoonlijk gezonde voeding is en welke leefstijl het beste bij jou en je leven past. Ik maak daarbij gebruik van o.a. de eeuwenoude Ayurvedische principes uit de Indiase geneeskunst en het bloedgroependieet. Beiden gaan ervan uit dat iedereen anders is en een eigen aanpak nodig heeft.

Mijn naam is Anne-Marie Mulder, ik heb natuurgeneeskunde gestudeerd en ben mij na mijn studie verder in voeding gaan verdiepen. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk een persoonlijk advies kan zijn.

Wil je meer weten? Maak dan een afspraak via het Inloophuis. Kosten: 5 euro

Dit bericht is geplaatst in aanbod, fysieke begeleiding. Bookmark de permalink.