Zomervakantie

In de maand augustus doet ook het Inloophuis het iets rustigers aan. Op de woensdagen 14, 21 en 28 augustus is het Inloophuis in de morgen gesloten. Het koor zingt wel door. We wensen iedereen een mooie zomervakantie toe

 

Nabestaande groep - Samen aan de koffie

Elke laatste dinsdag van de maand een koffie ochtend voor nabestaanden in het Inloophuis Wij|Allemaal.  
Deze maand is de bijeenkomst op  Dinsdag 27 augustus van 10.00-11.00 uur
Samen aan de koffie en op een ongedwongen wijze elkaar ontmoeten, ervaringen uitwisselen met andere nabestaande die óók een ingrijpend verlies hebben meegemaakt.
Tijdens deze koffie-ochtenden is er de gelegenheid om je ervaringen te delen en (h)erkenning te vinden bij elkaar.

Begeleiding: Yvonne

Aanmelden: Bij één van de gastvrouwen of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Jong, Kanker en Nu?!

Het Inloophuis Wij|Allemaal en Huis aan het Water bieden op de eerste maandag van de maand  een thema avond voor jonge vrouwen die kanker hebben of hebben gehad. De avond is op  Maandag 2 september van 19.30 - 21.30 uur. 

Wil je hierbij aanwezig zijn? Aanmelden wordt gewaardeerd en kan bij één van onze gastvrouwen of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

wij beeldmerk

 

Onder de aandacht...

 

06 juli  De Zomerfair was weer een geslaagde dag!  Een groot compliment voor de dames van de werkgroep en alle vrijwilligers.

Daarnaast is het inloophuis ook dankbaar voor de bijdrage van de volgende bedrijven en ondernemers: 

Deitmers SelectBRASA bar & kitchenInStyle women's fashion
Blossom Fashion & LifestyleCreatiqueVishandel Sier En Jonk,
B-Free, 
't Hoedje van de koningin, Style uit Monnickendam, 
Wereldwinkel Purmerend, dé fairtrade cadeauwinkelZilverfling,
Joke Sweers, Marion Karregat, Patricia van Ommen, 
Nance4u Webshop
Talent & AdviesPink CleaningMilox, Nathalie Kool, Purmer Plantenhal, 
Rudy Nobel.nlMirjam van der Zee, Linda Zwart, Esther Boer, Peter Niesen, 
GillyanSchminkdesignYogastudio See YouCopyWorldKriti Purmerend en eVe Mozaïek.

25 mei  Wat een succes en wat een gezellige wandeling! De Kitty's Walk& Talk! En een prachtig bedrag opgehaald!! Inloophuis Wij|Allemaal   is dankbaar. 

14 mei  Tijdens het unieke evenement "Beursvloer van de Waterlandse Uitdaging" waar sociaal maatschappelijke doelstellingen worden gerealiseerd, was er een mooie match met Gebr. van 't Hek Funderingstechnieken en ICT bedrijf Technoberg. Met als resultaat dat er een nieuwe printer werd afgeleverd bij “Wij-Allemaal”.

Wat een mooie samenwerking en het inloophuis is dankbaar voor deze mooie donatie.

7 mei  Twee dames van drogisterij Piet brachten een cheque van €250,- mee voor het inloophuis. Mooi om te zien dat de lokale ondernemer het inloophuis ook een warm hart toedraagt. Dank jullie wel!

21 april - We zijn op bezoek geweest bij de houtbewerking werkplaats van Odion. Er is hard gewerkt aan een collecte-huisje voor Wij|Allemaal.

Lieve mannen, bedankt voor het prachtige huisje. Deze gaat zeker een mooi plekje krijgen.

19 april - Vrijdag werden tijdens de paasbrunch, de nieuwe parasols feestelijk in gebruik genomen.Rianne Schenk organiseerde samen met restaurant Kriti Purmerend vorig jaar een benefiet-avond. Met het ingezamelde geld werden twee prachtige parasols aangeschaft.Onze gasten kunnen nu heerlijk in de tuin van Wij-Allemaal zitten. Het weer zat mee en de heerlijke hapjes smaakte goed! Het was een geslaagde middag. Klik hier voor foto's.

17 april - Workshop Paastaart maken, voor een hele gezellige Pasen! Het was weer een geslaagde workshop gegeven door Femmie Andringa.

13 april - De verwendag die door deze ondernemers is mogelijk gemaakt: 't Hoedje van de koninginNathalie KoolWillem OomsBrenda's petit caféInStyle women's fashionGewoonmanonLa Belle JourneeVogue, Belinda GerberNance4u WebshopJEtaartenVeroni SmitMedium Esther PerezPuurPetrie, SchminkdesignHanneke Heijt. Heel  hartelijk dank!

April - De bloembollen actie was een succes! En voor herhaling vatbaar. Dank aan allen die bollen hebben aangeschaft!. 

Terugblik op ...

Archief Nieuwsflits

10 maart - Psychosociale Oncologische zorg. Klik hier voor het effectonderzoek maatschappelijke waarde IPSO

09 maart - Weer 12 IPSO-gecertificeerde medewerkers erbij. Gefeliciteerd!

11 februari - Voor de interresante lezing "Versterken van het zelf genezend vermogen van het lichaam"van Jacco Bouwes was voor een tweede keer heel veel animo. 

09 februari - Op zaterdag 9 februari werd er door IPSO de jaarlijkse opfriscursus voor Gastvrouwen gegeven. Tot grote verrassing voor deze gastvrouwen werd er door de VVD taart bezorgd. Want Purmerend is gebouwd door doeners! Allemaal vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor Purmerend. Raadsleden Bart en Timo brachten samen met statenlid Esther Rommel vanmorgen taart bij de vrijwilligers van Inloophuis Wij-allemaal. Dank jullie wel voor al jullie inzet!

7 februari - In het kader van Wereld Kankerdag ging een aantal van onze gastvrouwen deze week naar het Dijklander Ziekenhuis om tulpen uit te delen. Er waren mooie ontroerende gesprekken met patiënten en hun naasten.Het verzorgend personeel werd ook in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet. Dijklander Ziekenhuis Purmerend.

2 februari - Was het een drukt van belang op de opendag in het Inloophuis in verband met Wereld Kankerdag. Een kleine impressie, van schilderen voor jong en oud, koffietafel, behandelaars, koffiehoek, bekend en onbekend, iedereen was van harte welkom!

21 december  overhandiging check van 13.200 euro door Geoffrey Nijenhuis. De opbrengst van het boek ’Vrouwen en vroomheid’ over het Ursulaklooster dat zijn overleden vader, oud-wethouder en historicus Vincent Nijenhuis, grotendeels schreef. Zijn laatste wens was dat de opbrengsten van het boek zouden worden geschonken aan Wij Allemaal. 

31 oktober aanwezig op de gezondheidsmarkt om het Inloophuis te promoten.

24 oktober Workshop huisje van sloophout. Klik hier voor de prachtige resultaten! 

20 oktober De Verwendag. Het Inloophuis bedankt haar  vrijwilligers en sponsoren Hoedje van de Koningin, Flowers by Jennifer, Brenda's Petit Café, Bakkerij Harry de Groot voor hun bijdrage voor deze onvergetelijk mooie dag. 

20 Oktober is Pink Ribbon maand  Jose vertelt.  

19 oktober Joop was jarig en heeft het Inloophuis Wij | Allemaal  getrakteerd op een mooi bedrag van €500. Dank je wel!

19 september was weer de gezellige eetavond bij Wij | Allemaal.

17 september De nieuwe salontafel dankzij de donaties van de Kitty’s Walk &Talk.

07 juli Was de dag van de Kitty's Walk&Talk. Een gezellig en geslaagd evenement met een prachtige opbrengst!

28 juni Benefietdiner bij Kriti georganiseerd door Rianne  

16 Juni DE ZOMERFAIR 2018 met Foto's van de Fair.

26 & 27 mei Marathon Squash & Fitness in Purmerend 

17 mei Donatie DESKO kantoormeubelen DESKO kantoormeubelen 

14 mei Prachtige inloopmat van Forbo uit Krommenie 

02 mei Voorraad koekjes van Renata Willems

01 mei Opbrengst Kerstbomen Actie Lions Club Purmerend

25 april Eetclub Wij | Allemaal met Mexicaanse Maaltijd

06 april Nieuwe gezichten

01 en 02 april Een wereld zonder mannen

10 maart NL Doet!

20 januari Bijeenkomst OOK