OPEN DAG Inloophuis Wij|Allemaal op Zaterdag 2 februari!

foto pand wij allemaal

Op zaterdag 2 februari 2019 zet Inloophuis Wij|Allemaal van 12.00 tot 16.00 uur haar deuren open voor iedereen die benieuwd is naar ons huis, naar wie wij zijn en wat wij doen. Er kan deze dag vrijblijvend een kijkje worden genomen en kennis worden gemaakt met onze vrijwilligers en de verschillende activiteiten van het Inloophuis. De activiteiten van Inloophuis Wij|Allemaal zijn heel divers en zeker niet alleen voor patiënten, maar ook voor hun partners, kinderen, ouders en ook voor nabestaanden!

Deze middag is Wij|Allemaal “in bedrijf”, dat wil zeggen, het is mogelijk om aan diverse activiteiten mee te doen. Zo kun je aanschuiven bij ons open atelier en bij de schilderclub. En is er massage, kan er gewandeld worden of ontspannen bij de yoga.

Meedoen aan activiteiten deze middag

12.30 uur: Yogadocent Jeannette de Jaeger - Vind je rust, scherpte en balans in yoga! Bij deze rustige vorm van yoga ontspan je al je spieren door een tijdje zonder te bewegen in een zelfde houding te blijven zitten. Yin Yoga maakt je soepeler en geeft rust in je hoofd.

14.30 uur: Wandelcoach Sjaak Muller Zou jij het fijn vinden om je helemaal in balans te voelen? Er gebeurt zo veel in jouw leven op dit moment! Om je ondanks alles toch ‘lekker in je vel’ en ‘fit’ te voelen is een verantwoorde leefstijl essentieel.

Naast dit alles staat er vanzelfsprekend een kopje koffie of thee of een glaasje fris met wat lekkers voor u klaar en geven de gastvrouwen en activiteitenbegeleiders u graag nadere informatie.

Zien wij jou ook op zaterdag 2 februari? Neem gerust iemand mee als je dat prettig vindt. Ook kinderen en jongeren zijn van harte welkom!

 

Wandelen met OOK

Zaterdag 26 januari vanaf 13.00 uur wordt er door OOK in samenwerking met het Inloophuis Wij|Allemaal een wandeling in Purmerend georganiseerd.

Na kennismaking vertrekken we voor een wandeling onder leiding van wandelcoach Sjaak Muller.

Hij schrijft:

Herken jij de signalen van je lichaam?

Rouwen is een intensief proces, dat best lang kan duren. Het kan gepaard gaan met tal van (wisselende) emoties en gevoelens, en met lichamelijke klachten. Gelukkig zal het na verloop van tijd weer overgaan. Maar tot die tijd moet jij je zien te redden. Bewust omgaan met gedachten na een heftige gebeurtenis zal je helpen. Als je weet hoe je er mee om kunt gaan kun je wellicht lichamelijke problemen als pijn, verkoudheid en griep, mindere nachtrust, rusteloosheid of een verstoorde eetlust voorkomen.

Rust, beweging en regelmaat zorgen ervoor dat je de structuur van het dagelijkse leven kunt vasthouden om je een houvast te geven om door te kunnen gaan.
Graag ontvangen we jouw aanmelding: dat kan via de website van OOK of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

wij beeldmerk

 

Onder de aandacht...

21 december  overhandiging check van 13.200 euro door Geoffrey Nijenhuis. De opbrengst van het boek ’Vrouwen en vroomheid’ over het Ursulaklooster dat zijn overleden vader, oud-wethouder en historicus Vincent Nijenhuis, grotendeels schreef. Zijn laatste wens was dat de opbrengsten van het boek zouden worden geschonken aan Wij Allemaal. 

Terugblik op ...

Archief Nieuwsflits

31 oktober aanwezig op de gezondheidsmarkt om het Inloophuis te promoten.

24 oktober Workshop huisje van sloophout. Klik hier voor de prachtige resultaten! 

20 oktober De Verwendag. Het Inloophuis bedankt haar  vrijwilligers en sponsoren Hoedje van de Koningin, Flowers by Jennifer, Brenda's Petit Café, Bakkerij Harry de Groot voor hun bijdrage voor deze onvergetelijk mooie dag. 

20 Oktober is Pink Ribbon maand  Jose vertelt.  

19 oktober Joop was jarig en heeft het Inloophuis Wij | Allemaal  getrakteerd op een mooi bedrag van €500. Dank je wel!

19 september was weer de gezellige eetavond bij Wij | Allemaal.

17 september De nieuwe salontafel dankzij de donaties van de Kitty’s Walk &Talk.

07 juli Was de dag van de Kitty's Walk&Talk. Een gezellig en geslaagd evenement met een prachtige opbrengst!

28 juni Benefietdiner bij Kriti georganiseerd door Rianne  

16 Juni DE ZOMERFAIR 2018 met Foto's van de Fair.

26 & 27 mei Marathon Squash & Fitness in Purmerend 

17 mei Donatie DESKO kantoormeubelen DESKO kantoormeubelen 

14 mei Prachtige inloopmat van Forbo uit Krommenie 

02 mei Voorraad koekjes van Renata Willems

01 mei Opbrengst Kerstbomen Actie Lions Club Purmerend

25 april Eetclub Wij | Allemaal met Mexicaanse Maaltijd

06 april Nieuwe gezichten

01 en 02 april Een wereld zonder mannen

10 maart NL Doet!

20 januari Bijeenkomst OOK