over Wij | allemaal

inloophuis
“Hier gaan de pruiken af en laat men de borstconstructie zien, omdat mensen zich hier thuisvoelen. Hier ben je mens. We proberen ze vertrouwen mee te geven,” zegt directeur Renata Willems van de Stichting Wij | allemaal voor (ex-)kankerpatienten, familieleden en vrienden. Renata Willems nam de leiding in februari 2012 over en vanaf dat moment bruist het weer in het inloophuis aan de Burgemeester D. Kooimanweg 11-13 in Purmerend.

Stichting Wij | allemaal heeft samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen, fysiotherapeuten, sportorganisaties en zorginstellingen in de omgeving. Niet alleen delen we verwenpakketten uit in het ziekenhuis, als hoogtepunt organiseren we jaarlijks een aantal goedbezochte evenementen, voor en door (ex-)kankerpatiënten. Stichting Wij | allemaal heeft de ANBI-registratie en is aangesloten bij de overkoepelende organisatie van Inloophuizen, het IPSO.

Directeur
Renata Willems, directeur

Het bestuur
Het bestuur van de stichting Wij | allemaal bestaat uit:
Geoffrey Nijenhuis, voorzitter
Richard van Alphen, secretaris
Ron Mulders, penningmeester
Willem Ooms, bestuurslid
Nathalie Kool, bestuurslid

De bestuursleden vertegenwoordigen diverse disciplines: financieel, ondernemerschap en geneeskunde. De doelstelling van het bestuur is om het inloophuis een stevig en herkenbaar instituut te laten zijn voor (ex)oncologische personen in Purmerend en Waterland waarbij de bestuursleden ook een aantal taken ondersteunen. De dagelijkse leiding ligt bij de directeur, Renata Willems. Zo proberen wij samen met alle andere vrijwilligers het inloophuis een goede ontmoetingsplaats te laten zijn met een variëteit van activiteiten.