samenwerkingen

Online community voor mensen die geraakt worden door kanker. Daarnaast is er in de uitgebreide bibliotheek informatie over verschillende kankersoorten, behandelingen en gevolgen te vinden.
Site voor kinderen, ouders, leerkrachten, hulpverleners en andere belangstellenden en geeft informatie voor en over kinderen die een vader of moeder met kanker hebben.
Het verlies van je haar door chemobehandelingen is een vervelende bijkomstigheid. Een haarwerk kan dan een prima oplossing zijn! Maak een afspraak vóór je eerste chemobehandeling, zodat wij kunnen zien hoe het haar altijd gedragen wordt.
Relatiebureau voor (ex) kankerpatiënten. Doelstelling: Kanker is al erg genoeg, daar hoeft ‘eenzaamheid’ niet nog eens bij te komen. Ontmoet via deze site gelijkgestemden, voor een (vaste) relatie of een maatje om samen af en toe leuke dingen mee te doen zonder verdere verplichtingen.
Voor een gesprek wanneer het levensvooruitzicht anders wordt, in het bijzonder wanneer we te maken krijgen met een ziekte of ingrijpende verandering. Juist dan kan het goed zijn om in contact te komen met iemand die hierover met u in gesprek kan gaan.
“Een vreemde die snel vertrouwd voelt” Het verzorgen van een terminaal zieke geliefde is zwaar. Als het levenseinde nadert, wordt de zorg meestal intensiever. De Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg (VPTZ) van SMD maken tijd vrij om deze mensen en hun naasten bij te staan.
Het antwoord op vragen bij dierbare data, online erfenis en digitale nalatenschap.
Voor kinderen met kanker en hun ouders
Verwerking door creatieve expressie.
Webwinkel met boeken over kanker. Uit ervaring weet het instituut dat kankerpatiënten en hun naasten troost en kracht halen uit een boek. Voor boeken van roman tot gezondheidsboek en vakliteratuur voor hulpverleners en professionals. .
Kunst is het middel om mensen met elkaar te verbinden en anders te laten kijken naar zichzelf en hun omgeving. Ruim aanbod op het gebied van kunst- en cultuurbeleving en educatie, door middel van cursussen, onderwijsprojecten, projecten voor speciale doelgroepen tot het organiseren van workshops.
Het revalidatieprogramma Herstel & Balans voor mensen met kanker omvat componenten van lichaamstraining en educatie. Dit is gericht op minder klachten na kankerbehandeling en een betere kwaliteit van leven.
Kanker is een ingrijpende ziekte, die bezit neemt van het lichaam. De behandeling met chemotherapie, bestraling of hormoontherapie laat zijn sporen achter, zowel lichamelijk als geestelijk. Massage biedt geen genezing, maar ontspant en kan pijnstillend werken.
Unieke en persoonlijke uitvaart. Het is de finale van het geleefde leven en daarin mogen alle aspecten van uw dierbare naar voren komen. Katia Mulder informeert u graag over de mogelijkheden die er zijn. Weet dat u vrij bent in uw keuze van uitvaartbegeleiding, ongeacht waar u verzekerd bent.
Als je herstelt van kanker of je bent chronisch ziek, dan is weer aan het werk gaan een grote uitdaging. Stap.nu ondersteunt jou en je werkgever met specialistisch advies en begeleiding. Werkhervatting helpt je te herstellen en je kracht te hervinden. Zodat je weer vertrouwen in jezelf en in de toekomst krijgt!
Een organisatie voor oncologische zorg in de regio Noord-Holland midden
Binnen IPSO werken inloophuizen en psycho-oncologische centra samen aan een kwalitatief hoogwaardige, laagdrempelige psychosociale zorg voor mensen met kanker en hun naasten.
Alle patiëntenverenigingen op een rij.
"kanker heb je niet alleen..."
Informatie en steun voor mensen met neuro-endocriene tumoren (NET)
Flor van Putte stichting geeft het oude gedachtegoed een nieuw gezicht. Met de medewerking van veel enthousiaste vrijwilligers worden er verwenweekenden georganiseerd voor gasten met kanker; vakantiedagen voor vluchtelingen, evenals inspirerende workshops en lezingen.
Steunen van onderzoek naar leukemie en aanverwante vormen van beenmerg- en bloedziekten bij patiënten van alle leeftijden.
Bij Linda kun je terecht voor een luisterend oor en inzichten in de dingen die je onbewust doet. Een gesprek kan je inzicht geven in waar je kracht ligt, waar je blij en rustig van wordt en geeft je handvatten om je eigen hulpbronnen in te zetten wanneer jij dat nodig hebt. Bij hulpbronnen kun je denken aan kracht, geluk, zelfvertrouwen, rust en bewustwording.
SPEL | psychologen biedt geestelijke gezondheidszorg door vanuit meerdere disciplines verschillende methoden te combineren met innovatieve concepten. In onze visie staan toegankelijkheid, gelijkwaardigheid en een nauwe samenwerking tussen cliënt en behandelaar centraal.

2 reacties op samenwerkingen

  1. Pingback: Check ook eens de Wij | links pagina |

  2. Pingback: Check ook eens de links pagina |

Reacties zijn gesloten.