Mammacare advies

mammacareOp afspraak
Wanneer je als gevolg van borstkanker een borst of beide borsten moet missen, loopt je vrouwelijkheid een flinke deuk op. Dan is het belangrijk om een goede prothese en lingerie aan te schaffen, zodat je weer zelf vertrouwen kunt uitstralen.
Sharon Bont, eigenaar van Secret Feelings en gediplomeerd mammacare-adviseuse komt graag op afspraak in het inloophuis voor al je vragen of als je advies wil of geholpen wil worden. De gastvrouwen kunnen je helpen bij het maken van een afspraak.

De keuze die je maakt voor een bepaalde borstprothese is erg belangrijk, omdat elke borst een andere vorm heeft, en de prothese de eigen borst zo goed mogelijk moet benaderen. Samen met jou wordt er gezocht naar de meest natuurgetrouwe oplossing. De prothese die in aanmerking komt, hangt af van de operatiemethode en van je lichaamsbouw. De borstprotheses zijn gemaakt van siliconen, waar een comfortabele, zachte folie omheen zit, wat zorgt voor een prettig draagcomfort. Ook krijg je uitleg over de manier waarop de borstprothese het beste onderhouden kan worden.

De salon in erkend door de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen. Dit betekent dat je bij de zaak kunt rekenen op deskundig advies en producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De winkel heeft contracten met alle zorgverzekeraars, en kan de declaratie voor je verzorgen, zodat je daar zelf geen omkijken meer naar hebt. Borstprotheses worden vergoed vanuit de basisverzekering. Sommige zorgverzekeraars vergoeden protheselingerie en -badkleding deels vanuit het aanvullende pakket.

Secret Feelings heeft ook een app die via haar website is te downloaden. In deze app wordt de volledige mammacare-collectie getoond.

Dit bericht is geplaatst in fysieke begeleiding. Bookmark de permalink.