Wij | allemaal uitgifte punt GRATIS BREIBOEZEMS

breiboezemMet trots willen wij mededelen dat Stichting Wij | allemaal vanaf heden het brei en uitgifte punt (Noord-Holland) is van de GRATIS BREIBOEZEMS van Stichting BreiBoezem

Stichting BreiBoezem
Stichting BreiBoezem heeft als doel vrouwen die getroffen zijn door borstkanker en een borstamputatie hebben ondergaan GRATIS te voorzien van gebreide borstprothese(s). Deze gebreide borstprotheses zijn een goed alternatief voor siliconen borstprotheses. Ze zijn van 100% katoen met een lichtgewicht vulling, ademend, wasbaar en voelen als ‘echt’ aan en zeer comfortabel!

Dit initiatief is vanuit Amerika naar Australië en zo naar Nederland overgewaaid. Via een oproep van Jacqueline de Jong (Nederlandse, woonachtig in Australië) bij de borstkankervereniging hebben Esther Elsinger en Wendie Verweij zich als vrijwilligers aangemeld om dit project ook in Nederland met succes op te zetten. Zij zijn dan ook de bedenkers van BreiBoezem in Nederland.
Kijk op hun Facebook pagina https://www.facebook.com/breiboezem en like
Wil je GRATIS boezems bestellen of de stichting BreiBoezem een warm hart toe dragen breiboezem@gmail.com.

Vrijwilligsters breien de borstprotheses van BreiBoezem, zo ook bij Stichting Wij | allemaal op donderdagochtend (breicafe) van 10.30 uur tot 13.00 uur. Voordat je deze boezems kunt breien is het noodzakelijk een mini workshop te volgen, zodat de kwaliteit van de boezems gewaarborgd kunnen worden.
Ben je geïnteresseerd en wil je mee breien bij Stichting Wij | allemaal
Meld je aan via wijallemaal.breiboezem@gmail.com als Boezembreister.
boezems

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.