Yin Yoga

2_NACHTISCH_RGBJeannette de Jaeger is geboren onder de rook van Amsterdam (1969) en was al vroeg in de weer met allerlei bewegingsvormen – tot wedstrijdniveau aan toe – en vond uiteindelijk de perfecte match: Ashtanga Vinyasa en Yin Yoga. Gedreven door haar passie en tomeloze energie ontwikkelde ze zich tot yogini en geeft er nu haar heerlijke eigen(wijze) draai aan. Nooit uitgeleerd, laagdrempelig en met open mind laat zij je helemaal thuiskomen en verwonderen in deze bewegingsvormen.

Naast Ashtanga Vinyasa yoga en Yin yoga vindt ze haar rust, scherpte en balans in meditatie en Pranayama (beheersing van de ademhaling). Haar opgedane kennis en ervaring deelt ze graag met andere enthousiastelingen en ze verweeft dit in de lessen en yogaspecials die ze geeft.

Yin Yoga
Dit is een rustige yogavorm waarbij je al je spieren ontspant en een langere tijd zonder te bewegen in een houding blijft zitten. Omdat niet iedere houding prettig aan zal voelen, kan dit best uitdagend zijn! Door de ontspanning van je spieren werk je op de diepere lagen van je lichaam, namelijk het bindweefsel. De energie gaat weer stromen door je lichaam en je zult soepeler worden. Yin Yoga maakt je soepeler en geeft rust in je hoofd.

Namasté,
Jeannette de Jaeger
Yogateacher
SEEYOUBYJEAN_LOGO

Dit bericht is geplaatst in aanbod, fysieke begeleiding. Bookmark de permalink.