zomerfairInloophuis Wij-Allemaal organiseert op zondag 4 juli a.s. een gezellige Zomerfair om de zomer in te luiden en om geld in te zamelen. Omdat de Corona maatregelen het weer toestaan vieren we natuurlijk ook dat we open mogen en nieuwe en bestaande gasten weer welkom mogen heten!

Vanaf 11.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom om te genieten van een gezellige markt en een hapje en een drankje. Denk hierbij aan kleding, accessoires, boeken, creatieve artikelen en nog veel meer. Voor de kinderen is er een grabbelton en natuurlijk is er ook informatie over het Inloophuis te verkrijgen.

Tijdens de Zomerfair verkoopt het Inloophuis lekkere hapjes en drankjes en is er de start van een loterij waar fantastische prijzen te winnen zijn! De opbrengst van alle activiteiten gaat geheel naar het Inloophuis, om hiermee na de zomer weer leuke activiteiten voor haar gasten te kunnen organiseren.

Kom 4 juli dus zeker even bij het Inloophuis langs aan de Burgemeester D. Kooimanweg 11 in Purmerend, het belooft een gezellige dag te worden! Voor de exacte tijden van de activiteiten verwijzen we u naar onze website.

Stichting Wij Allemaal zet zich in voor (ex-) kankerpatiënten, hun familie en vrienden. Wij willen het herstelproces positief beïnvloeden door allerlei vormen van (na)zorg te bieden.

Voor meer informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..