Op afspraak

Gezins- en Kindercoach Yolanda van der Arend

Naast de lichamelijke strijd heb je als kankerpatiënt ook emotioneel veel te verwerken.

Binnen Wij Allemaal is er altijd een luisterend oor of opbeurend woordje van een vrijwilliger of andere gasten. Ook wanneer je behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek kun je terecht bij Wij Allemaal. Of het nu gaat om jezelf, om je partner of om je kinderen.

Behoefte aan zo’n gesprek? Laat het gerust één van de vrijwilligers weten. Zodra uw naam en telefoonnummer zijn doorgegeven maken jullie samen een afspraak om in het inloophuis een rustig plekje te zoeken.

En wat ook mogelijk is....

Je kunt weleens behoefte hebben om dieper in te gaan op je eigen gevoelens of die van je gezin. Want hoe ga je om  met alles wat er op je pad komt; waar loop je tegen aan?  En hoe deal je ook nog eens met de gevoelens van je gezin? Of heb je vragen over de opvoeding van je kinderen? Je hoeft het niet alleen te doen. Gezins- en Kindercoach Yolanda van der Arend is bij het Inloophuis Wij Allemaal aangesloten en bij haar kun je terecht voor een persoonlijk gesprek. We nemen een kop koffie of thee en zoeken een eigen plekje in het Inloophuis.

Laat aan de gastvrouwen weten dat je graag een afspraak wilt maken.