4e editie Kitty’s Walk & Talk

Op zaterdag 25 september wordt er een gezellige wandeltocht in Purmerend georganiseerd. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Wij Allemaal, het inloophuis voor (ex) kankerpatiënten.

wandeltocht wij allemaal 1Initiatiefneemster van deze loop was Kitty Boel - Dix, na zes jaar zelf geconfronteerd te zijn met kanker is ze afgelopen december op 65-jarige leeftijd helaas overleden.

Wij Allemaal betekende veel voor haar en met deze tocht wilde ze wat teruggeven. Kitty zei altijd: “De geweldige gesprekken gedurende de tocht, de saamhorigheid, de steun, reacties en bijdrages van zoveel diverse mensen en bedrijven tijdens de eerdere edities waren overweldigend en hartverwarmend. Ik ben enorm trots dat het echt is gelukt er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken”.

Ze zou niets anders willen en wist dan ook dat we na haar overlijden dit mooie evenement uit haar naam zouden blijven organiseren.

De wandeltocht

De tocht is maximaal ongeveer 6 kilometer, maar u kunt ook kiezen voor 3 kilometer (zodat meedoen voor iedereen mogelijk is) en voert door de mooie, landelijke omgeving rondom het Inloophuis. Samen wandelen, praten en genieten van een stralende middag! Dat is ons eerste doel.

Onderweg ontvangen de wandelaars een gezonde verfrissing. Verder eindigen we dit jaar met een Tombola met geweldige prijzen. Het moet vooral een gezellige middag worden!

Geldinzameling voor Wij Allemaal

Het tweede doel is natuurlijk dat er zo veel mogelijk geld wordt opgehaald voor Wij Allemaal. Deelnemers kunnen een vrijwillige bijdrage bij inschrijving doneren of zich laten sponsoren door familie en vrienden.

Bij de finish verkopen we gesponsorde hapjes en drankjes om nog meer geld voor dit fantastische doel op te halen. De organisatie van de Walk & Talk bestaat uit vrijwilligers en donaties van bedrijven en particulieren en álle opbrengsten gaan naar Wij Allemaal.

De feiten op een rij:

  • Zaterdag 25 september 2021
  • Adres: Inloophuis Wij Allemaal, Burgemeester D. Kooimanweg 11, 1442 BZ Purmerend
  • Verzamelen vanaf 13.30 uur, de wandeltocht start om 14.00 uur
  • Finish rond 15.30 uur, na borrelen en nagenieten tot ongeveer 17.30 uur
  • De vrijwillige bijdrage en/of sponsorgeld wordt ingezameld op 25 september of bij inschrijving via de website
  • Like en deel het evenement op onze Facebookpagina: Inloophuis Wij Allemaal

Inschrijven

Inschrijven kan via het formulier op de website. Klik hiervoor op deze link. Uw bijdrage ontvangen wij bij voorkeur vooraf via rekeningnummer NL 18 INGB 0009 0573 62 t.n.v. Nationaal Fonds tegen Kanker onder vermelding van Kitty’s Walk & Talk.

wandeltocht wij allemaal 2

Donatieverdubbelaar: Samen Sterker

Het Nationaal Fonds tegen Kanker (NFtK) zet zich in voor een Langer Beter Leven van mensen met kanker. Dat doen wij door een bijdrage te leveren aan zorg waarbij er na de diagnose ook aandacht is voor voeding, bewegen en welzijn als onderdeel van de behandeling. Onder welzijn verstaan wij met name psychosociale hulp gericht op het geestelijke en lichamelijk welbevinden. De hulp zoals die door inloophuizen wordt aangeboden.

logovrouw voor druk