Dag: 1e maandag van de maand
Tijd: 18:30 - 21:00 uur

Jong, Kanker en Nu?!

Na of tijdens kanker staat je wereld op zijn kop! Als  jonge vrouw is je gewone leven met gezin, vrienden, werk, familie, sport en nog veel meer, op eens niet meer zo vanzelfsprekend. Er komt een hoop op je af en er wordt van alles van je verwacht. Je hebt vaak meerdere ballen in de lucht te houden en je bent ziek. Hoe doe je dat dan allemaal? Hoe zorg jij binnen je ziekteproces goed voor jezelf, je energie en gun je je een moment helemaal voor jou alleen of samen met gelijkgestemden. Na of tijdens kanker staat je wereld op zijn kop! Als  jonge vrouw is je gewone leven met gezin, vrienden, werk, familie, sport en nog veel meer, op eens niet meer zo vanzelfsprekend. Er komt een hoop op je af en er wordt van alles van je verwacht. Je hebt vaak meerdere ballen in de lucht te houden en je bent ziek. Hoe doe je dat dan allemaal? Hoe zorg jij binnen je ziekteproces goed voor jezelf, je energie en gun je je een moment helemaal voor jou alleen of samen met gelijkgestemden. 


Het Inloophuis Wij | Allemaal en Huis aan het Water bieden op de eerste maandag van de maand  een thema avond voor jonge vrouwen die kanker hebben of hebben gehad.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Aanmelden wordt gewaardeerd en kan bij één van onze gastvrouwen of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.