5e editie Kitty’s Walk & Talk van start

Kitty's Walk & Talk 2022Op zaterdag 10 september wordt de 5e Kitty’s Walk & Talk gehouden. De opbrengst van deze gezellige wandeltocht door de Beemster gaat volledig naar Stichting Wij Allemaal, het inloophuis voor (ex) kankerpatiënten aan de Burg. D. Kooimanweg 11-13.

Initiatiefneemster van deze loop was Kitty Boel-Dix. ‘Kitty is na zes jaar zelf geconfronteerd te zijn met kanker in december 2020 op 65-jarige leeftijd helaas overleden. Wij Allemaal betekende veel voor haar en met deze sponsorwandeling wilde ze iets teruggeven aan het inloophuis ‘, geeft hoofdcoördinator Wendy Kok aan. ‘Kitty zei altijd: de geweldige gesprekken gedurende de tocht, de saamhorigheid, de steun, reacties en bijdrages van zoveel diverse mensen en bedrijven tijdens alle edities waren overweldigend en hartverwarmend. Ik ben enorm trots dat het echt is gelukt er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken’.

In samenwerking met haar broer Frits Dix, vriendin Chantal Estourgie en alle fantastische vrijwilligers van Wij Allemaal is de organisatie vast van plan van deze jubileumeditie weer een geweldige wandeltocht en dag van te maken. Kitty zou niets liever en anders willen.

De wandeltocht
Er kan voor de afstand van 3 of 6 km gekozen worden.(zodat meedoen voor iedereen mogelijk is) en voert door de mooie, landelijke omgeving rondom het Inloophuis. Samen wandelen, praten en genieten van een stralende middag! Dat is ons eerste doel.

Het tweede doel is natuurlijk dat er zo veel mogelijk geld wordt opgehaald voor Wij Allemaal. Deelnemers kunnen een vrijwillige bijdrage bij inschrijving doneren of zich laten sponsoren door familie en vrienden.

Aanvulling bedrag
Dit jaar is er een samenwerking met het Nationaal Fonds tegen Kanker, een organisatie die zich inzet voor een lang en beter leven voor mensen met kanker door aandacht voor voeding, beweging en welzijn. Iets dat helemaal aansluit bij de gedachte van Kitty’s Walk & Talk. Het mooie van de samenwerking met deze stichting is dat ze het opgehaalde bedrag aanvullen.

De organisatie van de Walk & Talk bestaat uit vrijwilligers en donaties van bedrijven en particulieren en álle opbrengsten gaan rechtstreeks naar Wij Allemaal.

Kitty’s Walk & Talk op 10 september start om 14.00 uur en de finish is rond 15.30 uur. Daarna is er nog een gezellige nazit met hapjes& drankjes en een tombola tot ongeveer 17.30 uur.

Inschrijven is mogelijk via de website van wij-allemaal.nl. Like en deel het evenement op de Facebookpagina: Inloophuis Wij Allemaal. Voor vragen, mail met hoofd coördinator Wendy Kok (wendy@wij-allemaal.nl) Meer informatie via www.wij-allemaal.nl.

Inschrijven