Wij|Allemaal blijft aangepast open!

Lieve Gasten,

De richtlijnen zijn weer aangescherpt en we hebben bij het Inloophuis nauwkeurig gekeken wat we jou als gast kunnen blijven aanbieden. Wij|Allemaal is een groot huis met verschillende ruimtes waardoor bijna alles door kan blijven gaan zoals de afgelopen weken. De groepsgrootte van activiteiten blijven hetzelfde. Toch om de doorstroom en beweging in het huis te beperken gaan we kijken of activiteiten op een andere manier kan worden gegeven. Bv. grotere groepen worden verdeeld over verschillende ruimtes of opgesplitst over verschillende tijdstippen op dezelfde dag. Tijdens het bewegen door het Inloophuis is het vanaf nu verplicht een mondkapje te dragen. Bijv. bij binnenkomst en richting woonkamer een  mondkapje op en aan de koffietafel mag het weer af. Dit geldt voor vrijwilliger én gasten.

Wij|Allemaal stelt het zeer op prijs als je je eigen mondkapje meeneemt, maar we hebben een beperkt aantal mondkapjes ter beschikking.

Uiteraard blijven de eerder genomen maatregelen van kracht.

Hopelijk kan het Inloophuis jullie voorlopig op deze manier blijven ontvangen, want je hoeft het niet alleen te doen.

We wensen je veel sterkte en gezondheid toe.

Warme Groet namens alle vrijwilligers

 

Schone lucht voor gasten Inloophuis Wij|Allemaal

Inloophuis Wij|Allemaal  start vanaf heden met een actiepagina om geld op te halen voor een lucht kwaliteitssysteem.

https://acties.kwf.nl/fundraiser/inloophuiswijallemaalpurmerend

Door de coronacrisis hebben we niet onze jaarlijkse evenementen kunnen organiseren om geld op te halen en we willen ook in koudere periodes onze gasten op een veilige manier kunnen blijven ontvangen. Een lucht kwaliteitssysteem is daarbij van essentieel belang maar helaas erg kostbaar.

Geïnteresseerden of bedrijven kunnen rechtstreeks, via bovenstaande link, doneren of men kan lid van het Wij|Allemaal team worden en (ludieke) acties bedenken om geld op te halen.

Steun ook het inloophuis Stichting Wij|Allemaal !

Samen kunnen we het verschil maken voor mensen die te maken hebben met kanker. En echt iedere donatie is welkom, zowel groot als klein!

 

 

Kidztime

Als we aan naasten denken, denken wij ook aan de kinderen. Wij|Allemaal biedt een plek waar een kind in contact kan komen met leeftijdsgenootjes die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt. Kinderen tussen 5 en 12 jaar zijn één keer per maand welkom op woensdag van 15.30 tot 17.00 uur. De volgende keer is op woensdag 14 oktober. Wil jij daarbij zijn? Klik hier voor de flyer en voor meer informatie of bekijk hier het interview.

  

Lieve Allemaal,

Wij weer open

Vanaf 1 september gaat Wij|Allemaal weer iets verder open! Op werkdagen kan je op afspraak met de gastvrouwen een kopje koffie komen drinken. 

Dit kan van 10:00-11:00 en 11:30-12:30. Bel ons voor een afspraak. Ook gaan er een aantal groepsactiviteiten door. Zoals de Mannengroep, Jong, Kanker en Nu?! en Yoga. Ook Wandelen, schilderen, Kookpunt! en nog andere activiteiten gaan weer beginnen. Indien je deel wilt nemen aan één van deze activiteiten, neem dan altijd contact op via tel 0299-406094 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Want alleen als je aangemeld bent, kan en mag je meedoen. Ook als je meer informatie wilt hebben, neem even telefonisch contact op, onze gastvrouwen kunnen je voorzien van alle informatie. 

Natuurlijk verwachten we van onze gasten dat ze voldoen aan alle RIVM criteria en nemen wij ook alle voorzorgsmaatregelen in acht. Super fijn om jullie weer te mogen ontvangen!

Warme Groet en Blijf Gezond, 

Inloophuis Wij|Allemaal

 

 

 Een berichtje KO2020 04 april KookpuntOKPUNT!

Op dinsdag 29 september is er weer Kookpunt! Dit keer wordt er niet zelf gekookt maar er is tijd en ruimte om elkaar weer te ontmoeten. Wil je erbij zijn? Meld je aan!

 

 

 

  
 

 

 

Jubileum Benefiet Avond wordt verplaatst

Lieve Allemaal,
Tijdens de persconferentie van het RIVM over Coronabesmettingen is naar buiten gebracht dat alle evenementen in Nederland tot en met 31 maart niet door mogen gaan. Ook al staat onze benefietavond gepland op 3 april willen we met onze, toch al kwetsbare doelgroep,  geen enkel risico nemen. Na een jaar van voorbereidingen valt deze beslissing enorm zwaar, maar de gezondheid van onze fantastische bezoekers, genodigden maar ook de artiesten, leveranciers en sponsoren is het allerbelangrijkste.

Wij hebben na overleg besloten de benefietavond te verplaatsen naar een andere datum dit jaar.
Wij vragen jullie begrip hiervoor.
→ Alle al bestelde tickets worden automatisch omgezet naar de nader te bepalen datum in 2020;
→ Wanneer de bepaalde datum geen optie is, is restitutie mogelijk;
De nieuwe datum voor de Benefietavond zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt!
Met warme groet,
Organisatie Benefietavond Wij|Allemaal

 

 

wij beeldmerk

 

Onder de aandacht...

  

Terugblik op ...

Archief Nieuwsflits

01 juni Wij Allemaal heeft een nieuwe voorzitter!

Wij|Allemaal in de Waterlandse Uitdaging 

Inloophuis Wij|Allemaal in het Rodi Media Nieuws. Klik hier 

Vrijdag 3 April 2020 Hartverwarmende actie ivm 12,5 jaar bestaan van Wij|Allemaal. Klik hier voor meer foto's ! 

Even een positief bericht  Wij|Allemaal heeft een prachtige bijdrage van € 3000,-- ontvangen van de ING Nederland Help Nederland Vooruit Actie! 
 

06 juli  De Zomerfair was weer een geslaagde dag!  Een groot compliment voor de dames van de werkgroep en alle vrijwilligers. Mede mogelijk gemaakt door:

Deitmers SelectBRASA bar & kitchenInStyle women's fashionBlossom Fashion & LifestyleCreatiqueVishandel Sier En Jonk, B-Free, 't Hoedje van de koningin, Style uit Monnickendam, Wereldwinkel Purmerend, dé fairtrade cadeauwinkelZilverfling, Joke Sweers, Marion Karregat, Patricia van Ommen, Nance4u WebshopTalent & AdviesPink CleaningMilox, Nathalie Kool, Purmer Plantenhal, Rudy Nobel.nlMirjam van der Zee, Linda Zwart, Esther Boer, Peter Niesen, GillyanSchminkdesignYogastudio See YouCopyWorldKriti Purmerend en eVe Mozaïek.

25 mei  Wat een succes en wat een gezellige wandeling! De Kitty's Walk& Talk! En een prachtig bedrag opgehaald!! Inloophuis Wij|Allemaal   is dankbaar. 

14 mei  Tijdens het unieke evenement "Beursvloer van de Waterlandse Uitdaging" waar sociaal maatschappelijke doelstellingen worden gerealiseerd, was er een mooie match met Gebr. van 't Hek Funderingstechnieken en ICT bedrijf Technoberg. Met als resultaat dat er een nieuwe printer werd afgeleverd bij “Wij|Allemaal”. Wat een mooie samenwerking en het inloophuis is dankbaar voor deze mooie donatie.

7 mei  Twee dames van drogisterij Piet brachten een cheque van €250,- mee voor het inloophuis. 

21 april - We zijn op bezoek geweest bij de houtbewerking werkplaats van Odion. Er is hard gewerkt aan een collecte-huisje voor Wij|Allemaal.

Lieve mannen, bedankt voor het prachtige huisje. Deze gaat zeker een mooi plekje krijgen.

19 april - De nieuwe parasols worden feestelijk in gebruik genomen.Rianne Schenk organiseerde samen met restaurant Kriti Purmerend vorig jaar een benefiet-avond. Klik hier voor foto's.

17 april - Workshop Paastaart maken, voor een hele gezellige Pasen! Het was weer een geslaagde workshop gegeven door Femmie Andringa.

13 april - De verwendag die door deze ondernemers is mogelijk gemaakt: 't Hoedje van de koninginNathalie KoolWillem OomsBrenda's petit caféInStyle women's fashionGewoonmanonLa Belle JourneeVogue, Belinda GerberNance4u WebshopJEtaartenVeroni SmitMedium Esther PerezPuurPetrie, SchminkdesignHanneke Heijt. Heel  hartelijk dank!

April - De bloembollen actie was een succes! En voor herhaling vatbaar. Dank aan allen die bollen hebben aangeschaft!. 

10 maart - Psychosociale Oncologische zorg. Klik hier voor het effectonderzoek maatschappelijke waarde IPSO

09 maart - Weer 12 IPSO-gecertificeerde medewerkers erbij. Gefeliciteerd!

11 februari - Voor de interresante lezing "Versterken van het zelf genezend vermogen van het lichaam"van Jacco Bouwes was voor een tweede keer heel veel animo. 

09 februari - Op zaterdag 9 februari werd er door IPSO de jaarlijkse opfriscursus voor Gastvrouwen gegeven. Tot grote verrassing voor deze gastvrouwen werd er door de VVD taart bezorgd. Want Purmerend is gebouwd door doeners! Allemaal vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor Purmerend. Raadsleden Bart en Timo brachten samen met statenlid Esther Rommel vanmorgen taart bij de vrijwilligers van Inloophuis Wij-allemaal. Dank jullie wel voor al jullie inzet!

7 februari - In het kader van Wereld Kankerdag ging een aantal van onze gastvrouwen deze week naar het Dijklander Ziekenhuis om tulpen uit te delen. Er waren mooie ontroerende gesprekken met patiënten en hun naasten.Het verzorgend personeel werd ook in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet. Dijklander Ziekenhuis Purmerend.

2 februari - Was het een drukt van belang op de opendag in het Inloophuis in verband met Wereld Kankerdag. Een kleine impressie, van schilderen voor jong en oud, koffietafel, behandelaars, koffiehoek, bekend en onbekend, iedereen was van harte welkom!

21 december  overhandiging check van 13.200 euro door Geoffrey Nijenhuis. De opbrengst van het boek ’Vrouwen en vroomheid’ over het Ursulaklooster dat zijn overleden vader, oud-wethouder en historicus Vincent Nijenhuis, grotendeels schreef. Zijn laatste wens was dat de opbrengsten van het boek zouden worden geschonken aan Wij Allemaal. 

31 oktober aanwezig op de gezondheidsmarkt om het Inloophuis te promoten.

24 oktober Workshop huisje van sloophout. Klik hier voor de prachtige resultaten! 

20 oktober De Verwendag. Het Inloophuis bedankt haar  vrijwilligers en sponsoren Hoedje van de Koningin, Flowers by Jennifer, Brenda's Petit Café, Bakkerij Harry de Groot voor hun bijdrage voor deze onvergetelijk mooie dag. 

20 Oktober is Pink Ribbon maand  Jose vertelt.  

19 oktober Joop was jarig en heeft het Inloophuis Wij | Allemaal  getrakteerd op een mooi bedrag van €500. Dank je wel!

19 september was weer de gezellige eetavond bij Wij | Allemaal.

17 september De nieuwe salontafel dankzij de donaties van de Kitty’s Walk &Talk.

07 juli Was de dag van de Kitty's Walk&Talk. Een gezellig en geslaagd evenement met een prachtige opbrengst!

28 juni Benefietdiner bij Kriti georganiseerd door Rianne  

16 Juni DE ZOMERFAIR 2018 met Foto's van de Fair.

26 & 27 mei Marathon Squash & Fitness in Purmerend 

17 mei Donatie DESKO kantoormeubelen DESKO kantoormeubelen 

14 mei Prachtige inloopmat van Forbo uit Krommenie 

02 mei Voorraad koekjes van Renata Willems

01 mei Opbrengst Kerstbomen Actie Lions Club Purmerend

25 april Eetclub Wij | Allemaal met Mexicaanse Maaltijd

06 april Nieuwe gezichten

01 en 02 april Een wereld zonder mannen

10 maart NL Doet!

20 januari Bijeenkomst OOK